En pc'nørds sexliv

Jeg var lige stået af bussen, da jeg fik øje på et virkeligt velkonfigureret objekt, med et par ordentlige attributter og en meget lækker brugerflade. Hun lignede ikke en, der havde gået i cluster, snarere en fra en bad sektor. Pludselig vendte hun sig om og oprettede en forbindelse mellem vores øjne. Jeg stod som linket til jorden - jeg var hendes slave. Jeg spurgte hende om, om der var noget jeg kunne serve hende med, og hun svarede at hun gerne ville være host for mig - bare os/2, så der ingen interrups ville være. Min clockfrekvens steg voldsomt, og jeg følte mig som en Mac-mand i en pc' konference. Kort tid efter sad jeg i hendes kabinet og scannede environmentet, mens hun kalibrerede sig til optimal ydelse. Jeg gik over til window'et og udenfor var luften tyk af bugs. I karmen stod et billede af hende og hendes mand. - Så hun var jo nok til multitasking.
Nå, men pludselig kom hun ind i stuen, og jeg slog over chat-mode. Efter 6 minutter eller der omkring var hun klar til en opkobling, og jeg trak kablet ud. Hun så spørgende på det og spurgte om det ikke var et lidt lille joystick. Jeg svarede at den var bare komprimeret mår den var interaktiv, og at den bare skulle have en hot-boot. Derefter tog jeg min virusbeskyttelse på og førte vores interface sammen.
Syv timer senere afsluttede jeg mit upload og disconnectede. Men hun ville have mere, så hun hev et nyt virustool frem og sagde, at hun var vild med mænd, der kørte i proteced mode. Jeg svarede at sådan var jeg installeret efter den seneste opgradering. Efter endnu 7 timer måtte jeg sendes time-out, på grund af overflow i hendes gate. Jeg disablede min spooler funktion og gik i standby-mode.
Jeg vågnede til en pludselig coldboot, ok kunne mærke, at jeg trængte til en total rekompilering. Samtidig opdagede jeg, at jeg var blevet smidt ud af hendes system, og kunne ikke komme ind igen, uanset hvor mange pakker jeg sendte mod hendes porte. Lidt skuffet besluttede jeg mig for at surfe videre. Jeg forsøgte senere at trace hende, og få fat i hendes ip-nummer, men det var umuligt, da hun åbenbart brugte dynamisk adressering.

For god ordens skyld er historien sakset fra et pc' blad.
Og enhver sammenligning med virkeligheden beror på tilfældigheder.