Tre kvinder dør sammen i en ulykke og kommer i himlen. Da de ankommer, siger Skt. Peter, “Vi har kun én regel her i himlen … træd ikke på ænderne.”

 

 

Så kommer de ind i himlen, og ganske vist, der er ænder over det hele. Det er næsten umuligt ikke at træde på en and, og selvom de prøver deres bedste for at undgå dem, kommer den første kvinde ved et uheld til at træde på én. Herefter kommer Skt. Peter med den grimmeste mand, hun nogensinde har set.  Skt. Peter lænker dem sammen og siger “Din straf for at træde på en and er at tilbringe evigheden lænket til denne grimme mand!”

 

Næste dag træder den anden kvinde uheldigvis på en and og her kommer Skt. Peter, som ser alt, sammen med en anden ekstremt grim mand. Han lænker dem sammen med den samme kommentar som til den første kvinde.

 

Den tredje kvinde som har set alt dette, og som ikke ønsker at blive lænket sammen med en grim mand for evigt, er meget, MEGET omhyggelig med, hvor hun træder.

 

Det lykkedes hende i flere måneder at undgå ikke at træde på ænderne, og en dag kommer Skt. Peter hen til hende med den smukkeste mand, hun nogensinde havde set. Meget høj, lange øjenvipper,  muskuløs og slank.

 

 

Skt. Peter lænker dem sammen uden at sige et ord. Kvinden bemærker: “Gad vide hvad jeg har gjort for at fortjene at blive lænket sammen med dig for evigt.”

 

Fyren siger “Jeg véd ikke med dig, men jeg trådte på en and!”